Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

No.14 Metá Metá


14. Metá Metá - MM3

Κεςκεσέ: Μαγευτικό τρίο απο το Σάο Πάολο της Βραζιλίας που σεμνά και ταπεινά πετάει απίθανους δίσκους που και πού. Με μπροστάρισα την χαρισματική Juçara Marçal (βλέπε και σόλο δίσκους) κάνουν ένα Prog/Jazz/Brazilian μίγμα, που πολύ μου την δίνει. Με την καλή έννοια.
Κυκλοφορεί σε CD μόνο και για να το προμηθευτείς κάπως πρέπει να σου γίνει ο κώλος ΝΑ ή απλά μάλλον να τους πετύχεις κάπου ζωντανά και να το αγοράσεις. Τα στοιχεία για δαύτους ειναι μετρημένα στο κόσμο του ίντερνετς, γεγονός αρκετά εκνευριστικά όταν το καλοκαίρι έμαθα οτι έβγαλαν νέο δίσκο και εκεί στα ξένα που ήμουν για λίγο, προσπαθούσα με το σταγονόμετρο να ακούσω κάτι. Το κατάφερα εν μέρει, μέχρι που γύρισα στο Μαγευτικό Γκρις και το αγαπημένο SLSK μου έδωσε πάραυτα την λύση. Είπαμε..πειρατές μεν..αλλά μην καταλήξουμε και στο γκουαντάναμο για ένα δίσκο βρε αδερφέ...
Εξτρα ποιντς: Τρελαίνομαι για κίτρινα εξώφυλλα. Σε δίσκους , σε βιβλία, ειδικά όταν αυτά ειναι και όμορφα. Εδώ ειναι λίγο μουσταρδί , σιναπί (διότι ξέρουμε και χρώματα- αν υπάρχει κάτι τέτχοιο). Και επειδή πολλές φορές οι ίδιοι οι μουσικοί τα λένε καλύτερα για την πάρτι τους..
οι Metá Metá μου αρέσουν γιατί : They Struggling to survive the 21th century sonic Schizophrenia of their home city Sao Paolo.



The Rest Noise:
20.Waclaw Zimpel - Lines 
19. Kaitlyn Aurelia Smith - Ears 
18.Our Solar System - In Time
17. Steve Lehman - Selebeyone
16. Laniakea - A Pot Of Powdered Nettles
15. Radian - On Dark Silent Off

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου