Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

No.19 Circle - Pharaoh Overlord

19. Circle- Pharaoh Overlord (Full Contact)
 


Είναι πολλά τα ναρκωτικά που καταναλώνουν τούτοι οι τρελοί οι Φιλανδοί. Αδυναμία μου από παλιά, με κανά 20άρι δίσκους στην δισκοθήκη από τους 50 χονδρικά που εδώ και 25 χρόνια έχουν κυκλοφορήσει. Κάθε δίσκος αποτελεί έκπληξη για το τι πρόκειται να ακούσεις. Με μοναδικές μουσικές σταθερές την βαριά ψυχεδέλεια και το judas priest-ικό χέβυ μέτσαλ(!), οι δίσκοι εναλλάσσονται μεταξύ αυτών κυρίως!
 Και όταν παίζουν αληθινό-χέβυ-μέτσαλ-με τσιρίδες και ριφφς μετά από λίγο τους βαριέμαι, αλλά όταν παίζουν τα “δικά τους” , τότε τους λατρεύω.
Και ενώ τους είχα αφήσει για λίγο, η “τρολιά”  που έκαναν με τους 2 δίσκους που έβγαλαν φέτος (ο έτερος, υπο το Sabbath-ικό side-project τους Pharaoh Overlord με τίτλο Circle) με έκαναν να τους ξαναπιάσω(όχι ότι ήθελα και πολύ..).
Νέοι λοιπόν ψυχεδελικοί Circle με πνευστά-χορωδίες-μυσταγωγία και ακόμα περισσότερα ναρκωτικά.God damn! Τι παραπάνω θα μπορούσα να ζητήσω από τους καργιόληδες αυτούς!? Χμ.. ίσως να τους πετύχω κάπου live ακόμα και αν αποφασίσουν να παίξουν τρου-χέβυ-μέτσαλ?
Το βάνεις δυνατά και αράζεις…

The Rest-The Best
20. Vola - Inmazes(self released)

2 σχόλια: