Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

#Blogovision 30-21:Ότι μας περίσεψε...
Εδώ είναι οι δέκα δίσκοι που δεν χώρεσαν στην εικοσάδα που έρχεται.
Ωραία δισκάκια όλα.
Είναι η ευχή και η κατάρα του ’12  με πολλούς δίσκους να είναι σχεδόν ίσοι στην αξιολογική σειρά.Αν εξαιρέσεις την πρώτη πεντάδα που δικαίως βρίσκεται ,εκεί που βρίσκεται ,όλοι οι υπόλοιποι θα μπορούσαν να εναλλάσσονται σε αξιολογική σειρά κάθε λίγο και λιγάκι.
Σαν να υπάρχουν 2 ομάδες δίσκων.Οι πρώτοι που ξεχώρισαν και κρατάνε την θέση τους δίκαια και οι υπόλοιποι –άντα δίσκοι που ρολάρουν στην αξιολογική γραμμή σαν να μην τρέχει τίποτα.

30.Old Man Gloom – NO (hydrahead)
“Βάνεις” την πρώτη πλευρά ,λες «μωρέ μπράβο»,”βάνεις” την δεύτερη πλευρά λες ωραία…εε από εκεί και μετά οι ατμοσφαιρικές παπάρες του turner δεν χωράνε σε αυτό το δίσκο των OMG που έκανε να βγει τόσα χρόνια…
29.Death Grips – Money Store(Epic)
Αν σκεφτείς ότι τέτοια μουσική δεν είναι και πολύ του γούστου μου ,το δισκάκι αυτό μια χαρά τα κατάφερε.Ωμό και ακατέργαστο σε πιάνει από τα αυτιά κατευθείαν.
28.Hexvessel-No Holier Temple(Svart)
Είναι ότι πρέπει για ένα χειμωνιάτικο πρωινό.Είναι εκείνο το μυσταγωγικό άκουσμα του 2012 που πρέπει να υπάρχει σε κάθε χρονιά ,που σε παραπέμπει σε παλαιότερα ακούσματα των μπαρουτοκαπνισμένων ‘70s
27.Niechec-Smierc w Miekkim Futerku(Wytwornia Krajowa)
Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έκατσε το εξώφυλλο και τελικά μου έκατσε και η μουσική αρκετά καλά.
26.Ne Obliviscaris –Portal Of I (Code 666)
Κοίτα να δεις που φέτος το ‘προοδευτικό’ black metal έχει πολλά καλά παραδείγματα.Και αυτό εδώ το ντεμπούτο των Αυστραλών είναι αν μη τι άλλο μια ευχάριστη έκπληξη.
25.EnslavedRittiir (Nuclear Blast)
Κάθε δίσκος, πάντα έχει την τιμητική του σε κάθε ανασκόπηση.Μπάντα με πολύ καλή πορεία και αθροιστικά πολύ δυνατή δισκογραφία.
24.BaronessYellow & Green (Relapse)
Πολύ καλός.Διαφορετικός από τα παλιά.Ωραία στροφή για ένα δίσκο αλλά μήπως στον επόμενο να κάναμε κάτι πιο δυνατό?
23.Pharaoh Overlord – Lunar Jetman (Ektro)
Τους αγαπάω.Θέλω να τους δω ζωντανά.Μαζί με τους Circle.Τι και αν είναι επαναλαμβανόμενα μονολιθικοί σε μία μουσική καθημερινότητα που τρέχει με χίλια?
22.Tame ImpalaLonerism (Modular)
Εεε..καλός είναι..αλλά πολύ πιο φλώρικος.Πολύ πιο μελιστάλαχτος.Αλλά έχει ταλέντο ο τυπάς ,έχει δικό του ήχο και τον ακούς μονορούφι άνετα,παρόλο που το προηγούμενο ήταν πιο αιχμηρό.
21.Alt J –An Awesome Wave(Infectious)
Εγώ εδώ το καταευχαριστήθηκα.Ποπ.Τίποτα καινούριο.Τίποτα Πρωτότυπο.Αλλά με ένα χάρισμα να μην σε αφήνει να το αφήσεις.Ίσως να μου αρέσει τόσο πολύ επειδή μου θυμίζει τους Sunset(τι κάνουν άραγε αυτοί?).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου